Når man får en sygdom som brystkræft er det ganske naturligt at søge (mere) viden om den sygdom, der i værste fald kan koste dig livet.

Nogle gange søger du viden på det helt nære plan – spørger sikkert om en masse forskellige ting, mens du forsøger at finde mening i det meningsløse.

Få viden om kræft

Klik dig omkring og find artikler, der handler om forskellige facetter viden om kræft, særligt i forbindelse med brystkræft.

Er der noget specifikt du leder efter, så brug evt. søgefeltet i højre side til hurtigt at se, om vi har noget, der matcher.

Europæiske fakta om brystkræft

Europæiske fakta om brystkræft

Hvordan står det til med brystkræft i resten af Europa? Hvor mange kvinder rammes af brystkræft? LivJa præsenterer en række europæiske fakta om brystkræft. Både i de 28 EU-lande og i Europa som sådan. Og så en enkelt information om brystkræft på verdensplan. Hvert 8....

læs mere

EUs 12 råd om kræft

Kræft er den sygdom, der hvert år tager livet af flest europæere. Den største årsag til kræft er rygning efterfulgt af overvægt, forkert kost, manglende fysisk aktivitet og indtag af alkohol. Derfor er disse områder omdrejningspunktet i EUs liste med 12 råd om kræft....

læs mere

Koldt på toppen?

Se LivJas udvalg af huer, hatte, kasketter og tørklæder til dig, der ikke har noget hår.

Pin It on Pinterest