Livja Butikken

Velkommen til Livja Butikken – en online shop til brystopererede kvinder. Vi giver dig det udvalg, du fortjener. Livja – fordi one size IKKE passer til alle.  
Livja Butikken er skræddersyet til dig, der har eller har haft brystkræft. Produkterne er nøje udvalgt med brystkræft-kvinder in mente. Målet er: Livskvalitet og en lettere hverdag.

Du har et valg – Livja giver dig et udvalg

Alle brystopererede kvinder fortjener at have et udvalg – uanset om du er 30, 45 eller 70 år gammel. Håbet er, at Livja Butikken, kan vise dig, hvor stort udvalget i virkeligheden er. Vi breder en vifte af valgmuligheder ud for dig – i respekt for den du er og i håbet om, at du finder det, du leder efter, så du kan være dig.

Livja – fordi one size IKKE passer alle

Der findes flere produkter at vælge mellem, end man lige skulle tro. Klik og kig dig omkring. Lad dig inspirere. Lad dig for guds skyld ikke nøjes….. PS. Er der noget særligt, du søger efter, men ikke finder i Livja Butikken? – så send os en besked.  

Køb kontant eller med din bevilling

Hvis du har en bevilling til kompressionsærmer, kompressionshandsker, kompressionsBHer, hovedbeklædning eller brystproteser, kan du bruge den hos Livja. Vi er den foretrukne leverandør for stadig flere kvinder i stadig flere kommuner. Velkommen i Livja Butikken!

Det køber de andre kunder…

Currents kompressionshandske uden fingre

Vil du have en hånd?


Vi samler nyttig viden til dig og finder produkter,
der kan gøre det lettere at være dig.

Livja - fordi one size IKKE passer alle.

Vi skrives ved i Livjas nyhedsbrev!

Sådan & TAK for tilliden! Vi skrives ved...

Pin It on Pinterest