Privatlivspolitik

Livjas persondata- og cookiepolitik

Livjas persondata- og cookiepolitk gælder, når du

  • handler på livja.dk
  • besøger og benytter livja.dk
  • kontakter Livja på mail, telefon eller via sociale medier

Livja behandler altid dine data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven og de til enhver tid gældende love i Danmark.

Persondata

Generelt registrerer Livja så få persondata som overhovedet muligt.

De persondata, vi registrerer, er absolut nødvendige for at vi kan betjene dig bedst muligt.

Når du handler på livja.dk skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail og kortoplysninger.

Vi bruger oplysningerne til at behandle købet og levere dine varer samtidig med, at vi lever op til bogføringslovens krav.
Vi bruger også oplysningerne til at kunne rådgive dig og tilpasse vores kommunikation og markedsføring.

Dine oplysninger bliver gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne hører under jf. bogføringslovens §10. Herefter slettes oplysningerne.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ingen af de oplysninger, du oplyser, når du handler på livja.dk, bliver på noget tidspunkt, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Dine rettigheder

Som kunde hos Livja har du altid mulighed for at få at vide, hvilke oplysninger, vi har om dig – ligesom du kan gøre indsigelse mod registreringen i henhold til reglerne i persondataloven.

Du kan til hver en tid bede om at få dine data slettet.

Kontakt Livja og få det oplyst ved at sende en e-mail til: skriv@livja.dk
Det samme gælder, hvis du ønsker dine oplysninger slettet.

Direktør for Livja Lotte Seheim er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der får livja.dk og mange andre hjemmesider til at virke.

Vi benytter cookies på livja.dk for at du kan benytte livja.dk og for at vi kan forbedre brugervenligheden på websitet.

Cookien lægger sig i din browser og kan IKKE sprede virus eller ødelægge noget på din computer.
Den fortæller os heller INTET personligt om dig.

Ønsker du at fravælge cookies? Så følg denne vejledning.

Du kan risikere, at du ikke kan benytte alle hjemmesidens funktioner, hvis du fravælger cookies.

Livja benytter cookies fra Google Analytics til at blive klogere på, hvordan du og andre bruger vores hjemmeside.
Disse data er anonyme og siger intet personligt om dig.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Udgiver og ejer

livja.dk ejes  og udgives af Livja.

Livja
Hf. Birkevang 13
2700 Brønshøj
Tlf. 2925 9446
skriv@livja.dk

For yderligere oplysninger: Læs Livjas handelsbetingelser eller download dem som pdf.

Currents kompressionshandske uden fingre

Vil du have en hånd?


Vi samler nyttig viden og finder produkter,
der kan gøre det lettere at være dig.

Livja - fordi one size IKKE passer alle.

Vi skrives ved i Livjas nyhedsbrev!

Sådan & TAK for tilliden! Vi skrives ved...

Pin It on Pinterest