Kunderne siger

Dejligt med små seriøse firmaer på nettet

Dejlig søndag morgen at åbne pakke fra Livja. Pakket med kærlighed, det giver god energi til resten af dagen. Det gør glad.

Jette Søndergaard

LympheDivas-ærmerne er tynde og lækre – og så virker de perfekt.

Vibeke M
Vil huske den gode service

Tusind tak for hurtig hjælp 🙂 – og snak! Jeg var noget nedtrykt, men nu fylder det pludselig ikke så meget som før. Jeg skal til Maldiverne i 14 dage og bare slappe af og snorkle 😉 og en lidt hævet arm skal ikke ødelægge den oplevelse!

Jeg vil selvfølgelig huske den gode service, hvis jeg fremover får brug for hjælp 🙂

Kirsten P
Hos Livja har jeg fået usædvanlig god rådgivning og købt gode produkter

Hos Livja har jeg fået usædvanlig kompetent og venlig hjælp. Jeg har fået lymfødem i armen et år efter brystoperation, hvor alle lymfekirtler blev fjernet.

Hjælpen bestod først af oplysning om den kontakt i min kommune, der står med bevillinger til kompressionsærme mm. Det medførte, at jeg fik bevilling i løbet af få dage. Også navnet på den utrolig dygtige lymfødem-fys i kommunen gav hun mig, som jeg så kontaktede direkte efter henvisning fra RH var kommet.

Dernæst købte jeg selv en af Livja’s fantastiske kompressionsærmer med spændende mønstre. At gå med det til pænt er sjovt. For det bliver virkelig bemærket: “Hvor er det dog flot!” Og man ligner ikke en patient.

Lotte Seheim (der er og har Livja) fortalte mig som den eneste, at jeg havde ret til en kompressionsvest/bh, som jeg dernæst fik bevilget og er meget glad for.

Så ikke bare det spændende ærme, en kompressionsvest, virkelig god creme (Marselisborg), men også den gode rådgivning er jeg meget taknemlig for.

Iben Melbye
En god oplevelse midt i Corona-brok

Tusind tak for svar og super service. Det er virkelig en god oplevelse midt i Corona-brok og vinterkulde.

Bodil Nielsen

1000 tak for din butik, endelig en som tænker på kvinder der bruger brystprotese.

Majbritt Clausen

Pin It on Pinterest

Share This
0
Din kurv