Mail: skriv@livja.dk  |  Telefon: (+45) 2925 9446

Dejligt med små seriøse firmaer på nettet

Dejlig søndag morgen at åbne pakke fra Livja.
Pakket med kærlighed, det giver god energi til resten af dagen. Det gør glad.
Jette Søndergaard

En god oplevelse midt i Corona-brok

Tusind tak for svar og super service. Det er virkelig en god oplevelse midt i Corona-brok og vinterkulde.
Bodil Nielsen

Virkelig god service

Mit køb var en kompressions-bh til brug efter en hjerteoperation. Kan anbefales til andre hjerteopererede, hvor brystbenet har være åbnet. Imødekommende, god opfølgning og som tidligere sagt virkelig god service.
Anni Jeppesen

Stor tilfredshed med køb på Livja

 

Jeg har 2 gange i seneste måned købt Livja huer, hat og tørklæde, der gør det lettere for mig at komme ud blandt andre. Jeg er imponeret over det flotte udvalg og kvaliteten. God hjemmeside med billede-illustrationer, kompetent og venlig vejledning fra butiksindehaver og hurtig modtagelse af varerne – indenfor få dage. Jeg vil klart anbefale firmaet til dem, der har behov for æstetisk og alternativ hovedbeklædning grundet sygdom.
Rikke Gregersen

Dejligt der er noget at vælge imellem

Tusind tak for din indsats. Der er en del, jeg kan lide, dejligt, at der er noget at vælge imellem.

Vivi G

LympheDivas-ærmerne er tynde og lækre – og så virker de perfekt.

Vibeke M

1000 tak for din butik, endelig en som tænker på kvinder der bruger brystprotese.
Majbritt Clausen

Hos Livja har jeg fået usædvanlig god rådgivning og købt gode produkter

Hos Livja har jeg fået usædvanlig kompetent og venlig hjælp. Jeg har fået lymfødem i armen et år efter brystoperation, hvor alle lymfekirtler blev fjernet.

Hjælpen bestod først af oplysning om den kontakt i min kommune, der står med bevillinger til kompressionsærme mm. Det medførte, at jeg fik bevilling i løbet af få dage. Også navnet på den utrolig dygtige lymfødem-fys i kommunen gav hun mig, som jeg så kontaktede direkte efter henvisning fra RH var kommet.

Dernæst købte jeg selv en af Livja’s fantastiske kompressionsærmer med spændende mønstre. At gå med det til pænt er sjovt. For det bliver virkelig bemærket: “Hvor er det dog flot!” Og man ligner ikke en patient.

Lotte Seheim (der er og har Livja) fortalte mig som den eneste, at jeg havde ret til en kompressionsvest/bh, som jeg dernæst fik bevilget og er meget glad for.

Så ikke bare det spændende ærme, en kompressionsvest, virkelig god creme (Marselisborg), men også den gode rådgivning er jeg meget taknemlig for.

Iben Melbye

Vil huske den gode service

 
Tusind tak for hurtig hjælp 🙂 – og snak! Jeg var noget nedtrykt, men nu fylder det pludselig ikke så meget som før. Jeg skal til Maldiverne i 14 dage og bare slappe af og snorkle 😉 og en lidt hævet arm skal ikke ødelægge den oplevelse!
 
Jeg vil selvfølgelig huske den gode service, hvis jeg fremover får brug for hjælp 🙂
Kirsten P

Tak for din hurtige respons og bestilling – det er fornemt.
Marlene B

Tak for din ildhu

 
Jeg sidder her med mit nye ærme på, og det føles rart. Jeg er mammacancerpatient med mange år på bagen, faktisk med start i 1981, og senere i 2008.
 
Først nu fik jeg pludselig problemer med min hø. arm efter hårdt arbejde i sidste uge.
 
Jeg brugte støttebind og kortstræksbind, men det var alt for bøvlet. Har først fået tid hos lægen i næste uge, så det, at jeg allerede har kunnet hjælpe mig selv, og det føles som det helt rigtige støtteærme, er jeg meget glad for.
 
Det er også en meget anvendelig hjemmeside du har oprettet, så tak for din ildhu.
Nina K

Jeg vender tilbage

 
Tak for god hjælp. BHen er ankommet og passer fint.
Jeg vender tilbage en anden gang .
Lis B

God dialog med kompetent indehaver

Gennem god dialog med kompetent og venlig indehaver, lykkedes det at finde det helt rigtige badetøj. Velsiddende, behageligt og super flot.
Tak
Grethe Refshauge

Pin It on Pinterest

Share This
0
Din kurv