Brystopereret badenymfe?

Hvem siger, at brystopererede kvinder ikke kan kaste sig ud i bølgen blå eller stranden grå?

Du kan sagtens springe ud som brystopereret badenymfe – uanset om du har fået fjernet et bryst eller fået lavet en brystbevarende operation. Badelivet stopper ikke “bare” fordi du er blevet brystopereret.

Treasure Island badedragt med lommerBadetøj med lommer

Mange brystopererede har det svært med at bade og svømme, når de er færdige med deres behandling.

Men selv hvis du har fået fjernet et bryst og er indehaver af en brystprotese, så er badning og svømning stadig en oplagt mulighed.

Faktisk er svømning og badning en rigtig god idé netop der, hvor du er færdig med din behandling og skal i gang med resten af dit liv. Med svømning og badning holder du dig i form, og du styrker aktivt din muskulatur og det lymfesystem, der er blevet skåret i, da du blev opereret i dit bryst og din armhule.

Jamen hvad så med protesen? spørger du måske.

Den lægger du i lommen!

Lommen?

Ja, lommen.

Ja, ja – den er god nok. I lommen. Der findes faktisk temmelig meget badetøj med lomme til protesen.

Klik på de forskellige slags badetøj og se for dig selv.

Det behøver altså ikke at være udstyret, der hindrer dig i at springe ud som brystopereret badenymfe.

Den største hindring er: Dig selv

Der er mange spekulationer, der kan komme imellem dig og havet. Tanker, der fylder rigtig meget og som måske gør dig utryg, så badning virker noget nær umulig for dig. Med en krop, der er forandret og hvor du måske har fået rykket rundt på din kvindelighed – eller i hvert fald på, hvordan du føler dig som kvinde.

Måske du kan nikke genkendende til nogle af disse tanker? Usikkerheden om hvorvidt din protese nu også bliver i lommen. Tanken om at bade med kun et bryst. Blikkene i omklædningsrummet, hvis du bader i en svømmehal.

Spring ud som brystopereret badenymfe - nu!Spring ud som brystopereret badenymfe

MEN – prøv alligevel. Hvis du elsker at bade – både i vandet og på stranden – så kom afsted.

Du har fortjent det. Efter den kæmpe karusseltur du har været igennem, så tilkommer der dig al den varme, alle de solstråler og al den livsglæde, der er ved at bade.

God tur i bølgerne og på sandet. Du er helt sikkert den smukkeste brystopererede badenymfe i miles omkreds! Du er med overvejende sandsynlighed også den eneste på stranden, der ved, at du er det…!

 

 

Pin It on Pinterest