Soft cleanser sæbe til klæbeprotese

59,00DKK

  • 150 ml
  • Fra Amoena
  • Velegnet til Amoenas selvklæbende proteser (Contact)

På lager

Beskrivelse

Soft cleanser hjælper dig med at holde din klæbeprotese på plads hele dagen.

Vask din klæbeprotese hver dag med Soft cleanser og optimér den selvklæbende proteses evne til at “suge” sig helt fast på din brystkasse!

Hvis du leder efter den blå sæbe, du fik en lille udgave af sammen med din Contact brystprotese, så er du kommet til den helt rigtige side! Det er Soft cleanseren du kan læse meget mere om nedenfor.

Soft cleanser gør din protese ren igenFlere detaljer om Soft cleanser

Soft cleanser er en special sæbe, der er udviklet for at optimere klæbe-evnen på selvklæbende brystproteser og samtidig forlænge deres levetid.

Det er den tyske brystprotese-mastodont Amoena, der har udviklet Soft cleanser sæben.

Den kommer i en beholder med 150 ml flydende sæbe og kan bruges til din daglige rengøring af f.eks. Contact protesen, der klæber selv.

Du anbefales at bruge Soft cleanser sammen med den bløde børste, der fulgte med, da du fik din selvklæbende brystprotese.

Den lille børste, der til forveksling ligner en neglebørste, men bestemt ikke er det!

Hvad indeholder Soft cleanser?

Amoenas Soft cleanser indeholder ingen oliebaserede ingredienser og er uden PEG/PEG afledte stoffer, farve og parabener.

Soft cleanser indeholder desuden:

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM COCO-SULFATE, SODIUM CHLORIDE, LAURETH-4 , COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE , PROPYLENE GLYCOL , XANTHAN GUM, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL , LACTIC ACID, PARFUM, C.I. 42051

For maksimal tryghed og at kunne have glæde af din selvklæbende brystprotese længst muligt, bør du rengøre protesen i Amoenas protesesæbe.

Amoena anbefaler, at du vasker din selvklæbende protese hver dag.

Skrubbetiden bør mindst være tre minutter!

Skin tonic til afrensning af hudenHusk også at rense huden!

Når du bruger selvklæbende brystprotese har din hud brug for en hjælpende hånd.

Amoena har udviklet et særligt hjælpemiddel, som du med fordel kan anskaffe: Skin tonic servietter, der er gode både før du skal have din protese på og også efter du har haft den på.

Skin tonic servietterne fås i æsker med 30 servietter, der er pakket ind hver for sig og derfor er særdeles hygiejniske og lette at have med på farten eller ferien.

Servietterne har samme form som de velkendt renseservietter, der på et tidspunkt var fast inventar i enhver dansk rejsetaske eller lå klar i ethvert handskerum.

Læs mere om

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Soft cleanser sæbe til klæbeprotese”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest