Glider din armstrømpe ned hele tiden?
Bliver din paryk ikke helt siddende, hvor den skal?
Rykker din knæbandage rundt?
Eller er du konstant nødt til at hive stropperne på din BH op igen og igen?

Det er så IRRITERENDE!

Er du træt af dine ting bare ikke bliver der, hvor de skal?

Men bare rolig – sådan behøver det ikke være.

Der er en nem løsning på dit problem: KLÆBECREME eller Adhæsionslotion.

Klæbecreme kan fri dig for det daglige irritationsmoment det er, at du – mange gange i løbet af en dag – skal hive dit ærme, dine BH-stropper, din bandage eller din paryk på plads.

[button link=”https://livja.dk/vare/adhaesions-lotion/” type=”big” color=”teal” newwindow=”yes”] Løs dit problem med det samme[/button]

 

Hvorfor bruge klæbecreme?

Et kropsbårent hjælpemiddel (som f.eks. et kompressionsærme, en kompressionsstrømpe, en BH eller lign.) sidder tæt på kroppen og følger med alle dine bevægelser – og derfor giver det sig og flytter sig rigtig mange gange i løbet af en dag.

Det betyder også, at du lige så mange gange har brug for at rette på dit ærme, din bandage eller støttestrømpe lige så mange gange. Eller at du skal hive BH-stropperne tilbage op på dine skuldre for gud ved hvilken gang.

Du kan slippe for en stor del af besværet og de daglige irritationsmomenter, når du bruger klæbecreme.

Selvfølgelig kan klæbecremen ikke holde til ALLE dine bevægelser, men du vil mærke en klar reduktion af antallet af gange, hvor du skal rette det til eller hive det på plads.

 

Adhæsions Lotion til at holde ærmet oppeRoll on klæbecreme

Klæbecreme er hudvenlig klister på en kugle. Adhæsionslotionen minder mest af alt om en almindelig roll on deodorant.

I Danmark kaldes adhæsionslotionen for ærmeklæb eller klæbecreme.
Svenskerne kalder det strumpklister, mens nordmændene nøjes med at sige festekrem.

Den fylder en håndfuld og syner ikke af meget, men klæbecremen er uhyre effektiv, og du vil opleve en mærkbar forskel, når du bruger den.

Adhæsionslotionen bliver produceret af en af Europas gamle kendinge på kompressionsområdet: Juzo.

 

Holder også BH-stropper på plads

Ofte sker det, at noget, der er udviklet til at gøre én ting viser sig at kunne bruges til noget andet også.

Sådan er det også med adhæsionslotionen, der oprindelig er udviklet til at holde kompressionsærmer på plads. Den viser sig at have mange flere funktioner som klæbecreme.

”I anbefaler den til armstrømper, men jeg bruger min klæbecreme til at holde BH-stroppen oppe med. Det er den bare perfekt til,” siger Annamarie Volsgaard.

Den sparer hende for mange gange i løbet af dagen at skulle rette på stropperne og hive dem på plads, fordi de glider ned over skuldrene.

Selv når det er varmt, fungerer adhæsionslotionen:

“Jeg er utrolig glad for klæberen, også i sommervarmen, hvor jeg kan have en soltop på med smalle stropper.”

 

Klæbecreme, når ærmet glider ned

Kompressionsærmer og kompressionsstrømper fås med eller uden en hjælpende, gummiagtig kant, der holder arm- eller benstrømpen på plads.

Måske du har et ærme, der er “født” med en kant af f.eks. silikone eller hudvenligt gummi som f.eks. LympheDivas kompressionsærmerne, der kommer med et såkaldt Diva bånd, der holder ærmet på plads.

Men hvis din armstrømpe ikke er “født” med et bånd i kanten, så er der ikke noget, der holder din armstrømpe eller benstrømpe oppe. Derfor vil du opleve, at dit ærme eller din strømpe glider ned, når du bevæger dig.

Det kan blive til mange gange i løbet af en dag, hvor du er nødt til at hive op i ærmet eller rette på det, fordi det ikke bare bliver siddende af sig selv.

For mange kvinder med lymfødem kan de mange tilretninger af deres armstrømpe være et irritationsmoment, der dukker op mange gange i løbet af en dag.

Irritationsmomentet kan reduceres væsentligt med klæbecreme.

 

Også velegnet til bandager, knæ- og støttestrømper

Fordelen ved at bruge klæbecreme begrænser sig imidlertid ikke til kvinder, der bruger kompressionsærmer.

Den lille handy roll-on er lige så oplagt for dig, der bruger en anden slags kompressionsprodukt eller hjælpemiddel et andet sted på kroppen.

Adhæsions lotionen kan også holde disse ting på plads:

  • Knæbandager
  • Kompressionsstrømper
  • Støttestrømper
  • Parykker

Klæbecremen er effektiv og vil spare dig for adskillige gange at skulle rette på din bandage eller hive din støttestrømpe op eller på plads igen.

Du ved selv, hvor mange gange du normalt skal gøre dette hver evig eneste dag.

Du har nok også en helt klar fornemmelse af, hvor meget det vil betyde for dig, hvis du kan slippe for at rette til og hive op bare halvt eller tre-fjerdele så mange gange som nu.

 

Giver ekstra sikkerhed for at parykken bliver, hvor den skal

Adhæsionslotionen bruges dagligt af mennesker, der ikke har hår, men paryk.

Klæbecremen er velegnet til at holde parykker og toupéer på plads og giver ekstra tryghed ift. at holde hovedbeklædningen på plads.

For mange parykbrugere er den største skræk, at parykken flyver af eller glider rundt og sætter sig helt forkert.

Her kan klæbecremen give ekstra tryghed. Med et enkelt rul med adhæsionslotionen kan du gøre lidt ekstra for at din paryk bliver, hvor den skal.

 

Adhæsions LotionSådan bruger du klæbecremen

Det er lige så let at bruge adhæsions lotion som det er at komme roll-on deodorant på.

Kuglen ruller, når du kører den hen over huden og efterlader et lille tyndt lag klister.

Før du ruller klæb på din hud, er det en god idé at tjekke præcis, HVOR dit kompressionsærme, din bandage, din BH, støttestrømpe eller paryk skal sidde, og du ved, hvor kanten går til eller kommer til at være.

Herefter ruller eller skubber du dit hjælpemiddel lidt til side og ruller klæbekuglen /roll-on hen over det sted, hvor du ved dit hjælpemiddel skal gå til og kanten kommer til at være.

Du kan sagtens fjerne klæbecremen, hvis du får den rullet på et forkert sted.
Den kan nulres af. Kom evt. lidt vand på en klud og vask klæben væk.

Det er mere for, at du undgår at skulle klæbe mere end én gang!

En enkelt rulning kan gøre det. Herefter er der kun tilbage at trække dit ærme eller dit hjælpemiddel op på plads. Når dit hjælpemiddel er på plads, trykker du det blidt ned mod klæbecremen, så der tæt kontakt mellem klæb og hjælpemiddel.

 

Let at fjerne, når dagen er slut

Når dagen er omme og du tager din paryk, din bandage eller dit kompressionsærme af, kan du vaske klæbecremen af med almindelig sæbe og vand.

Smør gerne lidt creme på bagefter, så din hud får den bedste pleje. Som regel skal der lidt ekstra god hudpleje til der, hvor du bærer dit hjælpemiddel. Marselisborg Creme er et godt og uparfumeret bud på en creme, der er udviklet til nænsom hudpleje.

 

Fakta om klæbecremen

Den er produceret af Juzo.

60 ml – lille og handy. Kan snildt ligge i toilettasken eller i arbejdstasken.

Indeholder: Isoporpylalkohol, demineraliseret vand, glycerin DAB/USP og polyvinylpyrolidone.

 

[button link=”https://livja.dk/butik/hjaelpemidler/adhaesions-lotion/” color=”silver” newwindow=”yes”] Køb en klæbecreme – NU![/button]